Contoh Perangkat KTSP kelas IX

Amargi taksih wonten kadang dwija ingkang taksih ngersakaken tuladha perangkat pembelajaran kelas IX, pangapuntenipun boten saged nginbox setunggal-setunggal, mila kula unggah wonten blog kersanipun saged ngundhuh piyambak. Maturnuwun

Contoh perangkat KTSP kelas IX:
SILABUS IX smt 1
SILABUS 9 smt 2
JAM EFEKTIF dan PROTA 9
KKM KELAS 9 1415
PROMES 9 smt 1
PROMES 9 sMT 2
RPP IX smt 1
RPP k 9 s 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: